Fabrikanten, groothandels en importeurs

NicheCommerce is een zeer betrokken partner die zorgt voor optimale integratie tussen marketing, online verkoop en exploitatie van uw producten. Met een uiterst ervaren team, een no-nonsense mentaliteit en inzet van de nieuwste technologieën, bieden wij middels onze webwinkels de oplossing voor fabrikanten, groothandels en importeurs die hun omzet op efficiënte wijze willen verhogen.

Om een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit te kunnen waarborgen, streeft NicheCommerce er naar om uitsluitend met de meest betrouwbare en leveranciers te werken. Dit stelt ons in staat om scherpe verkoopprijzen te hanteren voor kwalitatieve producten.

Bent u een fabrikant of leverancier en heeft u bijzondere en kwalitatieve producten in uw assortiment, die u voor een scherpe prijs kunt leveren? Bent u op zoek naar nieuwe, efficiënte afzetkanalen? Dan maken wij graag een afspraak met u.

Voor meer informatie over het toevoegen van een afzetkanaal, zakelijke aanvragen of samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact nemen met ons: joyce@nichecommerce.nl

Comments are closed.