NicheCommerce is een jong bedrijf en een snel groeiende specialist op het gebied van e-commerce.

Ons bedrijf focust zich op het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van e-commerce en m-commerce concepten, in diverse markt categorieën.

NicheCommerce is in 2012 opgericht en in december 2012 zijn de eerste websites gelanceerd met onder andere Bedden.nl, Boxsprings.nl, Hoofdkussens.nl en Dekbedden.nl. Momenteel zijn wij druk bezig met het ontwikkelen en exploiteren van nieuwe e-commerce websites. De focus ligt hierbij op het realiseren van effectieve webwinkels die succesvol zijn.

Wij zorgen hierbij voor een optimale integratie tussen marketing, online verkoop en orderafhandeling.

NicheCommerce bestaat uit een team van specialisten met veel ervaring op het gebied van e-commerce. Het team wordt gedreven door een grote passie voor de digitale toekomst, een diepgaande kennis van e-commerce en creativiteit. Om goed in te spelen op de behoeften van de consument werken wij samen met diverse onafhankelijke partners.

NicheCommerce is gevestigd in Amsterdam. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op!.

Full service e-commerce

Inkoop

1NicheCommerce streeft ernaar om lange termijn relaties op te bouwen met fabrikanten en leveranciers die gegarandeerd kwaliteit leveren.

Marketing

2Met meer dan 10 jaar ervaring in de online marketing stellen wij uitgebreide en resultaat gerichte marketingcampagnes. Deze marketingcampagnes zijn doelgericht voor onze verschillende webwinkels.

Online verkoop

3Bezoekers van onze webwinkels kunnen eenvoudig online aankopen doen. Dit doen zij in een veilige en betrouwbare omgeving, waarbij de klant altijd centraal staat.

Orderafhandeling

4Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. Alle orders worden tijdig en accuraat afgehandeld door onze afdeling Logistiek.

Comments are closed.